Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Vijesti

Poziv na javnu raspravu o nacrtu zakona o zaštiti od buke

27. ožujka 2017. u 17:00 0 komentara 54 prikaza
w

Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ organizira Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o zaštiti od buke koja će biti održana u srijedu, 19. travnja 2017. godine u 11:00 sati u dvorani Skupštine HNŽ, Jakova Baruha Španca br. 2, Mostar.

Pozivamo zainteresirane da prisustvuju Javnoj raspravi kako bi svojim komentarima, prijedlozima i sugestijama dali doprinos definiranju što je moguće kvalitetnijih pravnih rješenja Nacrta Zakona o zaštiti od buke.

Tekst Nacrta Zakona, Obrazac za dostavljanje komentara i prijedloga kao i popis zainteresiranih lica za dostavljanje komentara, možete preuzeti ispod ovog teksta, a isti je objavljen i na web stranici Vlade HNŽ (https://www.vlada-hnz-k.ba/).

Molimo zainteresirane da sudjeluju u Javnoj raspravi i/ili da svoje komentare, prijedloge i sugestije dostave u pisanoj formi na adresu elektroničke pošte: okolis@mtto-hnz-k.ba.

Krajnji rok za dostavu pisanih komentara, prijedloga i sugestija je 12. svibnja 2017. godine.

Za sva dodatna pitanja, kontakt telefon je: 036/551 324.

Ministarstvo će sve inicijative, prijedloge, sugestije i komentare izrečene u Javnoj raspravi ili u roku dostavljene u pisanoj elektroničkoj formi  razmotriti i uzeti u obzir prigodom izrade Prijedloga Zakona o zaštiti od buke.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.