otežano gašenje

Požar na planini Visočici kod Konjica i dalje se širi

31.08.2019.
u 10:19

Požar na planini Visočici kod Konjica i dalje je aktivan. U gašenju sudjeluje i helikopter Oružanih snaga BiH, a po riječima zapovjednika PVP-a Konjic, zbog dima, gašenje će biti jako otežano.

Na gašenju požara angažirana je cijela vatrogasna postrojba Općine Konjic i radnici JKP Šumarstvo "Prenj" Konjic, dok su pripadnici PVP Konjic od ranog jutra na terenu iznad sela Grušča, izvijestili su u subotu iz Operativnog centra civilne zaštite HNŽ-a.

Inače, zbog nepristupačnosti terena gasi se iz zraka helikopterom OS BiH. Tijekom jučerašnjeg dana helikopter je imao pet preleta, ali se zbog vjetra, požar i dalje širi i zahvatio je površinu od više hektara, borove i bukove šume. 

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
11:13 31.08.2019.

Recite vašem nazovi predsjedniku na koljena pred gospođu Kolindu jer ona je dobar čovjek i karakter sigurno će pomoći sa kanaderima. Džaferović i Komšić na svakoga laju i tužakaju se za sve i svašta a jadovi gotov pocrkali od šuge.. BiH Bog samo može pomoći .

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije