JAKO PODRHTAVANJE

Potres na otoku Krku jačine 5,5 po Richteru

16.02.2023.
u 11:12

Potres se osjetio u Crikvenici, Novom Vinodolskom, na Cresu, u Rijeci, ali i Karlovcu, Zagrebu. Javili su su se i korisnici EMSC-a iz Slovenije i BiH koji kažu da su osjetili podrhtavanje

Kako javlja EMSC jak potres pogodio je otok Krk u 10, 47 minuta. Iako je prvotna magnituda bila 5,5 po Richteru, sada je smanjena na 5,2. Epicentar je bio 37 kilometara od Rijeke na dubini od 10 kilometara. Potres se osjetio u Crikvenici, Novom Vinodolskom, na Cresu, u Rijeci, ali i Karlovcu, Zagrebu. Javili su su se i korisnici EMSC-a iz Slovenije i BiH koji kažu da su osjetili podrhtavanje


"Cres, užas sve se treslo", javilo je korisnik EMSC-a. "Dugo je trajao i dosta se treslo", javio je korisnik iz Viškova, "Kratko ali jako. Zatresla se kuća", javlja korisnik iz Dobrinja. "Ovo je bilo gadno. Dobro se treslo jedno 5-6 sekundi", piše korisnik iz Njivica.

"Dosta intenzivna trešnja u Karlovcu, potrajalo desetak sekundi", javio je korisnik iz Karlovca. Javio se korisnik iz Zagreba: "Srednjaci, 8.kat, ljuljanje od cca 10 sec. Nimalo ugodno". 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije