Mostar

Potpisan Sporazum o suradnji između Filozofskog fakulteta i Zavoda za školstvo

filozofski fakultet i Zavoda za školstvo
07.12.2015.
u 17:59

Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić i ravnatelj Zavoda za školstvo Mostar gosp. Željko Ćorić potpisali su danas u Mostaru Sporazum o suradnji između Zavoda za školstvo Mostar i Filozofskog fakulteta.

Ciljevi suradnje su jačanje zajedničkog doprinosa, razvoj nastavnih aktivnosti, poticanje cjeloživotnog obrazovanja i podizanje kvalitete obrazovnog sustava u cjelini.

Filozofski fakultet će ovim sporazumom angažirati stručni kadar određenog zvanja u ulozi nastavnika, učitelja-savjetnika i nastavnika, učitelja-mentora za potrebe vježbenika i volontera za polaganje stručnog ispita.

Uz dekana Filozofskog fakulteta prof. dr. Zorana Tomića i ravnatelja Zavoda za školstvo Mostar sporazum su potpisali i predsjednik Udruge ravnatelja osnovnih škola gosp. Stipe Vrljić i gosp. Zoran Landeka koji zastupa Aktiv ravnatelja srednjih škola, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije