PSBiH

Postavljanjem zastupničkih pitanja počela sjednica Zastupničnog doma

Zastupnicki dom
19.07.2016.
u 10:40

Postavljanjem zastupničkih pitanja na koja će članovi Vijeća ministara odgovarati odmah, usmeno, počela je sjednica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Nakon toga uslijedit će utvrđivanje dnevnog reda današnje sjednice na kojem bi se trebao naći Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Javnom radiotelevizijskom sustavu BiH, koji su predložili zastupnici Amir Fazlić i Mirsad Đonlagić, a kojim se predviđa naplata RTV takse putem računa za električnu energiju.  

Zastupnici bi trebali razmatrati i zahtjev Vijeća ministara BiH da se po hitnom postupku razmatraju: Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o akcizama u BiH, Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o sustavu neizravnog oporezivanja u BiH i Prijedlog zakona o izmjenama i dopuni Zakona o uplatama na jedinstveni račun i raspodjeli prihoda.

Predviđeno je i razmatranje principa Prijedloga zakona o volonterskim aktivnostima koje organiziraju udruženja i fondacije, crkve i vjerske zajednice i institucije BiH, koji je predložilo Vijeće ministara BiH.

Pred zastupnicima bi se, između ostalog, trebali naći i Izvještaj o zaštiti osobnih podataka u BiH za 2015. godinu; Informacija o stanju iseljeništva kao i Informacija o stanju i pojavama vršnjačkog nasilja i nasilja među djecom u BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije