Zasjeda Dom naroda Parlamenta F BiH:

Posezanjem za mehanizmom zaštite vitalnog nacionalnog interesa Bradara zaustavila odmazdu bošnjačkih stranaka prema Puzigaći

26.07.2018.
u 14:10

Kako su i najavili, četiri izaslanika iz Kluba srpskog naroda na današnjoj su sjednici Doma naroda Parlamenta Federacije BiH zatražili su da se na dnevni red sjednice uvrsti i smjena Drage Puzigaće, dopredsjedatelja ovog doma jer je na prošlotjednoj sjednici podržao stav predsjedateljice Lidije Bradara da je prijedlog Zakona o izbornim jedinicama i broju mandata  u Parlamentu Federacije BiH pitanje od vitalnog nacionalnog interesa. Podsjećamo, radi se o protuustavom prijedlogu pet bošnjačkih stranaka koji je u proceduru Doma naroda upućen mimo volje hrvatskih predstavnika u Vladi Federacije BiH i Zastupničkom domu. „Takav stav zauzeo sam jer smatram kako se ne mogu donositi izborna pravila dva mjeseca prije izbora“, kazao je sam Puzigaća na sjednici.  Odmazdu predlagatelja zakona prema dopredsjedatelju doma iz reda srpskog naroda posezanjem za mehanizmom zaštite vitalnog nacionalnog interesa zaustavila je Lidija Bradara, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH. U tijeku je rasprava o člancima iz Ustava Federacije BiH i Poslovnika o radu Doma naroda kojima je, uz ostalo, i definiran mehanizam zaštite vitalnog nacionalnog interesa.

 

Komentara 1

BR
brodarevac
14:27 26.07.2018.

I posle ovoga vi se žalite na ugroženost žalosno Bradara brani srbina od srba sa vitalnim nacionalnim interesom. Treba ukinuti dom narod baš zbog ovoga HDZu su kladionice, turistički smještaji u međugorju ... Puzigaća vitalni nacionalni interes. Nadam se da je svakom poštenom Hrvatu jasno zašto se koristi nacionalni interes da nije smiješno bilo bi žalosno. Ugrožena manjina, ha ha ha ha.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?