Inspekcija u akciji:

Porezna uprava FBiH zapečatila 111 objekata u Sarajevu!

porezna uprava
03.06.2016.
u 13:25

Porezna uprava Federacije BiH je dana 2.06.2016 godine, na prostoru Federacije BiH izvršila ukupno 256 inspekcijskih nadzora kojim su bili obuhvaćeni porezni obveznici koji pružaju ugostiteljske, trgovinske i druge uslužne djelatnosti.

U  tijeku ovih aktivnosti  inspektori Porezne uprave Federacije BiH otkrili su  107  neprijavljenih radnika, 78 objekata u kojima se obavljala djelatnost bez odobrenja za rad nadležnog organa i 113 poreznih obveznika koji nisu evidentirali promet putem fiskalnih uređaja.

Zapečaćeno je 111 objekata.

Zbog utvrđenih nepravilnosti izdati su prekršajni nalozi sa izrečenim novčanim kaznama u ukupnom iznosu od 381.250,00 KM.  

Porezna uprava FBiH nastaviti će aktivnosti istim intenzitetom na kontroli i sprečavanju sive ekonomije radnim danima i u dane vikenda i poziva porezne obveznike da poštuju zakone kako se ne bi izlagali sankcijama i dodatnim troškovima. 

Porezna uprava se zahvaljuje poreznim obveznicima kod kojih nisu utvrđene nepravilnosti i građanima od kojih je primila informacije o nepravilnostima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije