HUM

Pomoć i dalje dobivaju najpotrebitiji u Središnjoj Bosni

08.04.2020.
u 08:30

- Danas smo također bili u akciji, obišli smo obitelji kojima je bila potrebna pomoć. Razgovarali smo s njima, saslušali njihove probleme i vidjeli kako im možemo pomoći, kažu iz Udruge.

Članovi Hrvatske Udruge Mladih u Središnjoj Bosni svakodnevno obilaze potrebite i pomažu koliko su u mogućnosti. Nekome su potreba drva za ogrijev, nekome hrana i higijenske potrepštine. I jučer su imali buran dan.

- Danas smo također bili u akciji, obišli smo obitelji kojima je bila potrebna pomoć. Razgovarali smo s njima, saslušali njihove probleme i vidjeli kako im možemo pomoći, rekli su nam jučer iz Udruge dodajući kako danas idu obilazik drugih obitelji. 

Kako su nam rekli pomoć poduzeća i pojedinaca što dobivaju odmah organiziraju da to ide do onih kojima je najpotrebitije. 

Na terenu, dok obilaze obitelji kojima dijele pomoć susreću se sa svime, tako su imali slučaj da im pomoć traže i oni kojima to uopće nije potrebno. No, iz Udruge ipak poručuju kako dijele pomoć onima kojima je ona uistinu potrebna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije