postavili rokove

Poljoprivrednici traže pismeno jamstvo, prijete potpunom blokadom GP Izačić

Poljoprivrednici
26.05.2016.
u 13:33

Poljoprivrednici iz Krajine, koji su jučer poslijepodne blokirali jednu traku na GP Izačić u Bihaću, a nakon toga i proveli noć na ovom graničnom prijelazu, traže pismeno jamstvo od federalnog ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Šemsudina Dedića, danas do 14:00 sati, da im isplati sva dugovanja do 30. lipnja ili će, kako su rekli, blokirati cijeli prijelaz.

Nakon završenog sastanka, kojem su prisustvovali predstavnici poljoprivrednih udruženja "Krajina“ i "Krajiška zemlja“ te premijer USŽ, komesar policije i komandir DGS-a, poljoprivrednici su donijeli određene zaključke.

"Tražimo pismeno jamstvo od ministra Šemsudina Dedića, danas do 14:00 sati, da će nam se do 30. 06. isplatiti svi zaostali poticaji. Ukoliko to ne dobijemo, dakle, isključivo pismeno jamstvo, u 14:00 sati ćemo blokirati kompletan granični prijelaz Izačić“, kazao je za Klix.ba Dževahir Babić, iz Udruženja poljoprivrednika "Krajina“.

Babić ističe da postoji mogućnost zastare za pojedine poticaje, te zbog toga traže pismene garancije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije