pjevačica u problemima

Policija privela Severinu, sukobila se sa sestrom u Splitu

30.08.2022.
u 17:29

 

Zagrebačka policija danas je uhitila pjevačicu Severinu Vučković nakon što su od splitskih kolega dobili zahtjev za njezinim privođenjem za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Kako doznaje Jutarnji list, povod svemu neprimjerena je prepirka u splitskom domu majke poznate pjevačice. Prema prijavi sestre Marijane, pjevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Bilo je to pod okriljem noći, jedan sat poslije ponoći kada se iz stana orila buka. Njih dvije su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko hrvale i šamarale, i to doslovno po cijelom stanu.

Severinina sestra otišla je u bolnicu odakle se, nakon ukazane liječničke pomoći zbog lakših ozljeda, obratila za pomoć policiji. Zadobila je niz podljeva na glavi i leđima, a na tijelu su joj liječnici uočili i porezotine. Severinin odvjetnik Mate Matić potvrdio je uhićenje kazavši za Jutarnji list da je Severina u međuvremenu puštena i da će postupak ići redovnim putem jer da "nema potrebe za svom tom predstavom koja za sobom povlači i druge stvari poput pretresa doma kao da je najveći kriminalac u pitanju".

Po drugoj verziji priče Severinina sestra Marijana lažno prijavila Severinu za nanošenje tjelesnih ozljeda. Naime, ona je po toj verziji došla u stan u kojem žive Severinina mama i strina i tamo zatekla pjevačicu koju je napala i nanijela joj ozljede. Severina je otišla, a Marijana je počela lupati na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stubištu kako bi se samoozlijedila.

Mediji su još u travnju pisali kako su Severina i njena sestra na ratnoj nozi. pjevačica je tada zabranila sestri da naziva njihovu majku. Marijana se požalila da nije ni upoznata s majčinim zdravstvenim stanjem, a pjevačicu krivi i za narušene odnose s vlastitom kćeri Mijom Popović. Severinina nećakinja stanovala je tijekom studija u domu pjevačice na zagrebačkom Kozjaku, a nakon što se udala i dobila dijete, preselila se u tetkino susjedstvo.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?