MATE BULIĆ

Pogledajet kako je Kralj dijaspore podigao atmosferu do usijanja u Novoj Gradiški

12.08.2023.
u 13:27

Nizali su se hitovi, publika pjevala i plesala, a Bulić je i ovoga puta dokazao da je osoba koja u svakom trenutku može publiku “dići na noge”

Sinoć je u Novoj Gradiški sjajnim koncertima nastavljeno NOVOGRADIŠKO GLAZBENO LJETO 2023. Nakon uvodne “rokerske” večeri tisuće je posjetitelja  jučer uživalo u zabavnoj večeri. Poslije svečanog otvorenja “Novogradiškog glazbenog ljeta” na kojoj su se nazočnim gostima i uzvanicima obratili gradonačelnik Nove Gradiške Vinko Grgić i direktorica Turističke zajednice Grada Nova Gradiška Dinka Matijević, krenula je još jedna glazbena fešta.
Prve su jučer na scenu stupile tamburaške snage, Tamburaši sastav “Tkanica” i Tamburaški sastav “Satir” koji su već na početku večeri okupili velik broj posjetitelja na gradskom trgu, a orila se dobra naša slavonska “pisma”, plesalo se kolo. 

Ubrzo je na pozornicu stupio i legendarni Mate Bulić koji je atmosferu podigao do usijanja. Nizali su se hitovi, publika pjevala i plesala, a Bulić je i ovoga puta dokazao da je osoba koja u svakom trenutku može publiku “dići na noge”. Pjesma, ples, dobre vibracije i ovoga su puta dominirali središnjim gradskim trgom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije