korisan savjet

Podijelila grešku koju svi rade tijekom pranja podova pa šokirala mnoge: 'Zato mi je pod toliko prljav'

shutterstock
26.01.2021.
u 07:29

Tvrdi da se drveni pod treba prati tako da krpom idete uz njegov smjer polaganja, odnosno uz linije na njemu.

Jedna od velikih prednosti podova od drva je lakoća čišćenja u usporedbi s tepihom. No, profesionalna čistačica tvrdi da mnogi od nas čine istu grešku što se tiče čišćenja poda, koja bi vaš ga zapravo mogla učiniti prljavijim nego što jest, kako prenosi Mirror.

Naime, ona tvrdi da se drveni pod treba prati tako da krpom idete uz njegov smjer polaganja, odnosno uz linije na njemu. Ako idete bočno, prljavština će se samo skupljati u rupama između.

- Kad je život u pitanju, više volim ljude koji se protive uobičajenom. Međutim, što se tiče čišćenja, ne želim vidjeti nikoga da ide protiv smjera drva. Kad pod perete na taj način, prljavština i čestice se zaglave u pukotinama. Kad idete uz linije, dobivate lijepi, čisti sjaj - rekla je u svom videu.

Njezin savjet prikupio je više od 200 tisuća pregleda, a mnogi su ostali šokirani njezinim otkrićem. - Aha, zato je moj pod tako prljav! - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?