Saudijski fond odobrio sredstva

Početak gradnje nove Klinike za dječje bolesti SKB-a Mostar u listopadu

skb mostar
27.07.2017.
u 13:00

Odluka Saudijskog fonda o odobrenju 33 milijuna maraka kreditnih sredstava za projekt “Modernizacija zdravstvenih ustanova na području HNŽ-a” trebala bi značiti kako će konačno početi projekt izgradnje nove Klinike za dječje bolesti SKB-a Mostar. Već nekoliko godina ta priča je u fazi mirovanja jer se čekalo spomenutu odluku iz Saudijske Arabije. Ona je sada konačno donesena i očekuje se kako će radovi vrlo brzo biti pokrenuti.

Samo administrativna pitanja

- Koliko je meni poznato, ostalo je još nekoliko tjedana birokratskih aktivnosti koje su nužne kako bi se svu dokumentaciju pripremilo i sve odlučeno provelo u djelo. Ako ne bude nekih novih smetnji, a ne bi ih više smjelo biti, očekujem kako bi radovi na objektu trebali početi u listopadu - rekao je za Večernji list ravnatelj SKB-a Mostar prof. dr. sc. Ante Kvesić. I neće se samo iz tih sredstava graditi nova pedijatrija SKB-a Mostar. 

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije