sarajevo

Počela sjednica Zastupničkog doma PSBiH

zastupnicki
01.08.2016.
u 11:35

Postavljanjem zastupničkih pitanja na koja članovi Vijeća ministara BiH odgovaraju odmah, počela je sjednica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH.

Nakon toga uslijedit će utvrđivanje dnevnog reda današnje sjednice, na kojoj bi, između ostalog trebalo da s nađe zahtjev zastupnika Mirsada Mešića da se Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o Javnom radiotelevizijskom sustavu BiH razmatra po hitnom postupku.

Na sjednici bi trebali biti razmatrani i principi Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o osnovama sigurnosti prometa na putevima u BiH; Prijedloga zakona o pružanju besplatne pravne pomoći, te Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o zaduživanju, dugu i jamstvima BiH, čiji je predlagač Vijeće ministara BiH.

Pred zastupnicima bi se trebao naći i Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o plaćama i naknadama u institucijama Bosne i Hercegovine, koji je predložio zastupnik Damir Arnaut.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?