PROMOCIJA MAGISTARA

Pobijedili su sve izazove, sve strahove i dileme

magistri
Foto: Zoran Grizelj
18.12.2013.
u 09:51

Nakon što su mentori pročitali kratke sadržaje kandidata o postignutim rezultatima i radovima za magistre, Vlade Draguj i Ivica Granić dobili su diplome magistra znanosti, a Maja Šipovac promovirana je u zvanje magistrice specijalistice za odnos s javnošću

- Slavimo uspjeh zajedničkog rada fakulteta, njegovih profesora, vaših roditelja, a posebice vas dragi diplomanti i dobitnici visokih priznanja - rekao je jučer prorektor prof. dr. Vlado Majstorović na promociji magistara znanosti i magistara specijalista te dodjeli Dekanovih nagrada na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Nakon što su mentori pročitali kratke sadržaje kandidata o postignutim rezultatima i radovima za magistre, Vlade Draguj i Ivica Granić dobili su diplome magistra znanosti, a Maja Šipovac promovirana je u zvanje magistrice specijalistice za odnos s javnošću.

- Veseli me činjenica da nas je okupila izvrsnost naših studenata, kao i promocija novih magistara znanosti i magistara specijalista. I jedno i drugo potvrđuju kako se napornim i stalnim radom mogu postići postavljeni ciljevi i ostvariti osobni uspjeh.

S obzirom na sve probleme u našem društvu, danas je, rekao bih, uspjeh i studirati. Biti najbolji u vrijeme kada društvo nema odgovora na osnovna životna pitanja, biti najbolji u vrijeme nestabilne budućnosti, vrijednost je viša i potvrda vaše zrelosti i odgovornosti. Stoga vam čestitam što ste pobijedili sve izazove, sve strahove, sve dileme. To mogu najbolji, a vi jeste. Zbog toga vam danas dodjeljujemo priznanja koja će obilježiti vaše živote bilo što radili - rekao je prof. dr. Zoran Tomić, dekan Filozofskog fakulteta.

Nakon uručenja diploma, najboljim studentima Filozofskog fakulteta u prošloj godini dodijeljene su Dekanove nagrade.

- Neka današnja priznanja, vama poštovane studentice i studenti, budu poticaj za više i bolje, neka vam budu poticaj za uspjeh i nakon studija - rekao je dr. Tomić.Za glazbeni ugođaj pobrinula se klapa Krš.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?