sarajevo

Partnerstvo između civilnog društva i biznisa u BiH - Suradnja izvan grantova

partnerstvo
27.10.2016.
u 10:57

Centar za promociju civilnog društva (CPCD) iz Sarajeva uz partnersku podršku ureda projekta Tehničke podrške organizacijama civilnog društva (TACSO) u Bosni i Hercegovini pozivaju predstavnike medija da proprate informativnu radionicu „Partnerstvo između civilnog društva i biznisa u BiH - Suradnja izvan grantova“ koja će biti održana u petak, 28.10.2016. u Sarajevu, hotel Hollywood, priopćeno je iz CPCD-a. 

Radionica se organizira u okviru Programa Ljudi ljudima (People to People – P2P), koji je dio strategije Europske komisije za podršku civilnom društvu kao i bitna komponenta TACSO projekta koji financira EU.

Radionica je dizajnirana na način da doprinese promociji partnerstva između organizacija civilnog društva (OCD) i biznisa kao strategiji za njihov dugoročni razvoj te društveno odgovornom poslovanju (DOP) kao dobrobiti za socijalni, ekonomski i okolišni aspekt života u lokalnim zajednicama i bh. društvu u cjelini. 

Radionica će također pružiti mogućnost sudionicima da procijene koristi od suradnje između OCD i biznisa, te da definira potencijale
za budući razvoj DOP-a, da se identificira glavne smetnje za njegovu širu primjenu kao i potrebu za podrškom radi prevazilaženja ovih smetnji. Sudionici će imati priliku upoznati se s glavnim preporukama za jačanje partnerstva između OCD i biznisa, koji su razvijeni kroz lepezu lokalnih i regionalnih civilnih inicijativa podržanih od strane TACSO programa, navodi se u priopćenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?