Tijekom leta iznad BiH

Papa Franjo iz zrakoplova poslao pozdrav i blagoslov narodu BiH

papa Franjo
01.10.2016.
u 07:23

Šaljem Vama i narodu BiH najljepše pozdrave. Sjećanjem na svoj posjet Vašoj zemlji šaljem Vam blagoslove Gospoda, rekao je papa Franjo posredstvom kapetana.

Tijekom leta nebom iznad Bosne i Hercegovine papa Franjo je odaslao pozdrav narodu naše zemlje i predsjedatelju Predsjedništva BiH Bakiru Izetbegoviću. 

Kako je potvrdila BHANSA (Agencija za pružanje usluga u zračnoj plovidbi BiH), kapetan papinog leta zrakoplova Al Italia iz Rima prema gruzijskom Tbilisiju jučer ujutro je u 10:10 sati kontaktirao bh. kontrolu leta, piše Klix.ba. 

"Njegovoj ekselenciji Bakiru Izetbegoviću – dok letim iznad BiH na svom putu prema Gruziji i Azerbajdžanu šaljem Vama i narodu BiH najljepše pozdrave. Sjećanjem na svoj posjet Vašoj zemlji šaljem Vam blagoslove Gospoda", rekao je papa Franjo posredstvom kapetana.

Kontrolorka letenja na dužnosti se zahvalila za dobivenu poruku i zaželjela sretan i uspješan let.

Poglavar Katoličke crkve u lipnju prošle godine boravio u jednodnevnom pastoralnom posjetu Sarajevu i Bosni i Hercegovini. Jučer je Papa otputovao na trodnevni apostolski pohod Gruziji i Azerbajdžanu. On će se prvo sastati s predsjednikom Gruzije, a potom i s predstavnicima vlasti i diplomatskim korom. U svojoj poruci putem Twittera, papa je zatražio molitvenu podršku vjernika, kao i svih ljudi dobre volje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?