Sveučilište u Mostaru

Ove godine još bogatija ponuda studentskih tečajeva

tecaj
05.02.2016.
u 13:27

Od ove godine bogata ponuda nadopunjena je s tri dodatna tečaja - tečaj talijanskog jezika, tečaj fitnessa i informatike

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru kao i svake godine nastoji studentima ponuditi što bogatije edukacijske sadržaje kako bi tijekom studiranja uspjeli kvalitetno nadopuniti svoje slobodno vrijeme.

Uz definitivno najpopularnije tečajeve stranih jezika za koje opravdano prevladava najveći interes studenata, od ove godine bogata ponuda nadopunjena je s tri dodatna tečaja; tečaj talijanskog jezika, tečaj fitnessa i informatike, čime konačna brojka dostiže ukupno 9 različitih tečajeva.

Važno je napomenuti da su svi tečajevi u potpunosti besplatni za sve studente Sveučilišta, a prijave započinju od petka, 5.veljače i traju do 15.veljače.

Sve što je potrebno jest poslati svoje ime i prezime, broj indeksa i fakultet na predviđene e-mail adrese. Zbog izuzetno velikog interesa studenata, pozivamo sve zainteresirane željne stjecanja novih znanja da se prijave na vrijeme i tako osiguraju svoje mjesto.

Engleski jezik: engleskijezik.sz@gmail.com
Njemački jezik: SAMO A1 RAZINA: njemackijezika1.sz@gmail.com 
A2 I B1 RAZINA: njemackijezik2.sz@gmail.com
Francuski jezik: francuskijezik.sz@gmail.com 
Talijanski jezik: talijanskijezik.sz@gmail.com 
Informatika: informatika.sz.2016@gmail.com 
Samoobrana: samoobrana.sz2016@gmail.com 
Znakovni jezik: znakovnijeziksz@gmail.com 
Fitness: fitnesssz2016@gmail.com 
Ples: tecajplesa.sz2016@gmail.com. 

Za sve ostale informacije o točnim terminima početka održavanja tečajeva poručujemo da prate našu web stranicu .www.studentskizbor.ba, priopćeno je sa Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije