ubrzava metabolizam i smanjuje nadutost

Ovaj napitak topi višak s vašeg tijela preko noći: Potrebna su vam samo dva sastojka koja ima svaki dom

napitak
shutterstock
05.03.2024.
u 07:58

Napitak sa samo dva sastojka može otopiti masnoće i ne predstavlja rizik za zdravlje.

Postoji jednostavan trik za ubrzanje razvoja trbušnih mišića koji možda zvuči kao čarolija, ali zapravo se temelji na ravnoteži probavnog sustava. Ovaj trik ne samo da ubrzava metabolizam i smanjuje nadutost, već rezultati postaju vidljivi već za tjedan dana.

Napitak sa samo dva sastojka može otopiti masnoće i ne predstavlja rizik za zdravlje. Ova čarobna kombinacija poznata je i koristi se više od 2000 godina u tradicionalnoj kineskoj i ayurvedskoj medicini, a stari Grci, Rimljani i Egipćani su je koristili zbog njenih blagodati, piše Žena.rs.

Sastojci:

1 žlica cimeta
2 žlice meda
250 ml vode

Priprema:

Prvo prokuhajte vodu, zatim dodajte cimet i dobro promiješajte. Ostavite da se ohladi prije nego dodate med. Polovicu napitka popijte prije spavanja, a drugu polovicu ujutro nakon buđenja, prenosi Klik.hr.

Mnoge teorije potvrđuju koristi ovog napitka za opće zdravlje i mršavljenje. Cimet je poznat po tome što smanjuje žudnju za slatkim i apetit te prirodno regulira razinu inzulina. Kada se kombinira s medom, ova dva sastojka sagorijevaju masnoće, ubrzavaju metabolizam i sprječavaju napadaje gladi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije