ISPROBAJTE VEĆ DANAS

Otkrila odličan trik za čišćenje boca za vodu: Riješit će sve neugodne mirise!

25.02.2021.
u 14:49

Sve što vam je potrebno jest alkoholni ocat i voda

Boca za višekratnu upotrebu izvrsna je za očuvanje okoliša, ali kada ste je zadnji put oprali? Klice se mogu brzo skupiti iznutra, jer je lako bocu napuniti, staviti u torbu i samo nastaviti puniti bez čišćenja. 

Carolina McCauley iz Pertha objašnjava da je trebate dobro oprati, a to možete napravite bez previše truda u pomoć octa. Na TikToku je podijelila video u kojem objašnjava kako će ovaj trik za čišćenje savršeno oprati vašu bocu i riješiti neugodne mirise, piše Metro.

@carolina.mccauley

How to clean your bottles and make it smell fresh again. 🌿 #howtoclean #homehacks #cleaningtips #cleaningtipsandhacks #alwayslearning

♬ levitating x adore you mashup - muh-kai


U vašu bocu dodajte čašu alkoholnog octa, a ostatak napunite vodom. Čep stavite u mješavinu vode i deterdženta za pranje suđa. Sve ostavite da stoji oko deset minuta, a zatim dobro isperite. I to je sve! 

Mnogi su ostali oduševljeni njezinim videom, a neki su otkrili da se umjesto alkoholnog octa možete koristiti limunovim sokom. Osim što čisti jednako dobro, nema neugodan miris ni okus kao ocat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije