malo natjecatelja

Otkazan izbor najljepše okućnice, vrta i balkona na Kupresu

vrt
23.07.2016.
u 16:39

Iako su osigurane novčane nagrade za natjecatelje potpomognuti iz općine i sponzora, problem je kažu nastao u nezainteresiranosti ovdašnjeg stanovništva, čime se prekinula jedna spomenu vrijedna manifestacija na teritoriju Kupresa

Tradicionalna akcija Izbora najljepše okućnice, vrta i balkona, u organiziraciji Turističke zajednice podružnice Kupres i Radio Kupresa, a pod pokroviteljstvom općine Kupres, koja je trebala biti održana danas, otkazana je zbog malog broja prijavljenih natjecatelja, potvrdili su organizatori, javlja Fena.

Proteklih godina je bilo po prilično dosta sudionika te su se iz kupreške turističke zajednice nadali istom ili čak većem odzivu, ovoj već jedanaestoj godini njihove tradicionalne akcije.

Iako su osigurane novčane nagrade za natjecatelje potpomognuti iz općine i sponzora, problem je kažu nastao u nezainteresiranosti ovdašnjeg stanovništva, čime se prekinula jedna spomenu vrijedna manifestacija na teritoriju općine Kupres.

Kako se doznaje, za slijedeću godinu organizatori najavljuju nastavak te pripremaju neke promjene u organizaciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije