žestoka rasprava

Otac petero djece izveo mališane u šetnju koristeći povodac pa pokrenuo lavinu komentara: "Nisu psi!"

07.08.2022.
u 08:34

Otac petero djece izazvao je žestoku raspravu nakon što je podijelio video na kojem koristi povodac kako bi u šetnju vodio svoje petogodišnje petorke.

 

Video isječak je brzo izazvao žestoku reakciju gledatelja - od kojih su mnogi bili uznemireni zbog činjenice da su svi mališani nosili povodce, što osigurava da ne mogu odlutati, pobjeći ili se izgubiti.

"Kad me ljudi osuđuju jer koristim povodce za djecu", napisao je u videu.

Na snimci se vidi kako otac drži pet užadi - od kojih je svaki bio povezan s pojasom koji je nosilo jedno od njegove djece - dok je sva obitelj zajedno mirno šetala izvan akvarija.

Video na Instagramu brzo je postao viralan - skupio je više od tri milijuna pregleda - i pokrenuo je svađu između korisnika društvene mreže, od kojih su neki "poštivali" tatinu odluku da svoju djecu stavi na uzicu, a drugi su ga zbog toga osudili, ističući da su oni "ljudi, a ne psi".

"Nemam ništa osim poštovanja prema vama, gospodine", napisao je jedan pratitelj koji ga podržava.

Drugi je dodao: "Bolje spriječiti nego liječiti. Da ih imam toliko, učinio bih isto. Rock on!"

Međutim, drugi nisu sretni zbog povodaca za djecu i napadali su tatu petero djece jer se prema svojoj djeci ponaša kao prema "životinjama".  

"Jesu li oni spasitelji", upitao je jedan korisnik, misleći na pse spasioce koji dolaze iz skloništa. 

"Ali učitelji mogu čuvati 30 djece bez uzice", "Oni nisu psi. Kako bi bilo da (ih) naučite što da rade", "Nemoj imati toliko djece", glasili su neki od komentara onih koji se ne slažu s ovim načinom vođenja djece u šetnju.

Video pogledajte OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?