ZVIZDIĆ – GOLDSTEIN

Ohrabrujući napredak u realiziranju ciljeva iz Reformske agende

zvizdic Goldstein
18.02.2016.
u 15:33

Na današnjem sastanku s predsjedavateljem Vijeća ministara BiH Denisom Zvizdićem direktorica Svjetske banke za Jugoistočnu Europu Ellen Goldstein je čestitala BiH na predaji aplikacije za članstvo u Europskoj uniji. 

Tom prilikom je istaknula zadovoljstvo napretkom u realiziranju dogovorenih ciljeva iz Reformske agende za koje je rekla da su ohrabrujući. 

Na sastanku je razgovarano o projektima koje Svjetska banka namjerava realizirati u narednih pet godina, s posebnim fokusom na jačanje malih i srednjih poduzeća, reformu zdravstvenog sustava s aspekta nadležnosti BiH i o tekućim aktivnostima iz programa Svjetske banke. 

Zvizdić je rekao da su reforme na koje su se vlasti BiH obvezale prioritet i da je u narednom razdoblju potrebno raditi na njihovoj realizaciji. On se zahvalio Svjetskoj banci na podršci koju ova organizacija  pruža BiH.

Sastanku je prisustvovala šefica ureda Svjetske banke za BiH Tatyana Proskuryakova, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?