vijeće ministara

Održana sjednica Radnog tima u BiH za izradu Plana reformi za provedbu Plana rasta za Zapadni Balkan

12.02.2024.
u 18:16

Odlučeno je da se Europska komisija obavijesti o reformama za koje nije postignuta suglasnost, te da se u svezi s tim žurno organiziraju tematski sastanci na kojima će predstavnici institucija koje nisu dale suglasnost dobiti dodatna pojašnjenja od predstavnika Europske komisije i iznijeti pojedinačna stajališta

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto predsjedavala je 3. sjednicom Radnog tima u Bosni i Hercegovini za izradu Plana reformi za provedbu Plana rasta za Zapadni Balkan, koja je održana u hibridnom formatu danas u Sarajevu.

Radni tim je odlučio da se od reformi s indikativne liste koje su svi članovi Radnog tima u Bosni i Hercegovini označili kao prihvatljive napravi lista reformi koja će se proslijediti Europskoj komisiji sa zahtjevom da se za navedene reforme nastavi s daljnjim aktivnostima.

Isto tako, odlučeno je da se Europska komisija obavijesti o reformama za koje nije postignuta suglasnost, te da se u svezi s tim žurno organiziraju tematski sastanci na kojima će predstavnici institucija koje nisu dale suglasnost dobiti dodatna pojašnjenja od predstavnika Europske komisije i iznijeti pojedinačna stajališta - priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?