Na Trgu kralja Tomislava

Održan 4. dječji festival 'FutureA' u Čapljini

02.06.2023.
u 16:16

Četvrti po redu dječji festival "FutureA" održan je danas na Trgu kralja Tomislava u Čapljini, u organizaciji Fondacije "Gradimo Budućnost Out of Area" i Grada Čapljine

Okupila su se djeca iz cijele županije, u dobrom raspoloženju, zajedno sa svojim učiteljicama, učiteljima, nastavnicama, nastavnicima i roditeljima, priopćeno je iz Grada Čapljine.

Gradonačelnik Čapljine Smiljan Vidić zahvalio je djeci, svim školama, nastavnom osoblju i roditeljima na dolasku na najveći dječji festival u BiH, kao i volonterima iz Nizozemske i Čapljine.

"Čapljina tijekom godine ima niz različitih događanja, ali meni osobno ovo je najdraže i najveselije. Danas na Trgu kralja Tomislava je preko 2.500 tisuće djece, što znači da smo danas najveseliji grad u regiji. Kroz igru i zabavu djeca će se družiti, upoznavati, a ima ih iz različitih gradova i škola s različitim nastavnim planovima i programima. Kroz igru i druženje će, siguran sam, shvatiti kako su svi isti bez obzira iz koje škole dolaze", rekao je Vidić.

Na dječjem festivalu FutureA angažirano je preko 180 volontera koji su postavili scenu na kojoj su se smjenjivale kreativno osmišljene radionice za djecu kao što su ples, igre loptom, ribolov, izrada nakita, bojenje lica, crtanje majica i lica, XXL Twister i razne druge igre spretnosti što je najmlađima pružilo zabavu, veselje, edukaciju i fizičke aktivnosti.

Djeca su na Trgu kralja Tomislava također mogla uživati u upoznavanju omiljenih likova iz bajki, a djecu su zabavile i ekipe Čapljinskih mažoretkinja, Erigo-D, Zumba kids i broji drugi likovi zanimljivi djeci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije