Igor Crnadak

Očekujem da zajednička sjednica potvrdi da je Srbija prijatelj BiH

Igor Crnadak
31.10.2015.
u 13:17

Ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i predsjedavajući Komiteta ministara Vijeća Europe Igor Crnadak očekuje da zajednička sjednica Vlade Srbije i Vijeća ministara BiH, 4. studenog u Sarajevu, potvrdi da je "Srbija prijatelj BiH te stavi točku na sve probleme koji su postojali u ovoj godini".

- Uvjeren sam da će ova sjednica pokazati da je pred nama dobra budućnost, i naroda Srbije i onih koji žive u BiH i mnogo korisnih stvari koje ćemo zajedno raditi, naglasio je on.

Nada se i da će, nakon te zajedničke sjednice, prestati česti "primitivni napadi“ na predstavnike Savez za promjene koje vlast u RS-u označava "izdajnicima", javlja Fena. 

- Ne vjerujem da bilo tko misli da bi premijer Srbije Aleksandar Vučić svoj ured doveo za isti stol s onima koji su srpski izdajnici i rade protiv interesa srpskog naroda, rekao je Crnadak navodeći kako očekuje i da to bude pozitivan efekt te zajedničke sjednice.

Crnadak je izrazio i podršku očuvanju rekreativne zone Banj brdo u Banjoj Luci, pa je stoga i obraćanje novinarima bilo na početku šetališta, na kojem rekreativci ne žele da prometuju vozila.

Smatra da bi podršku toj inicijativi trebao dati i banjolučki gradonačelnik Slobodan Gavranović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije