Bevanda primio Sakamota

Očekuje se više investicija Japana u BiH

22.05.2018.
u 13:27

Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar financija i trezora Vjekoslav Bevanda primio je danas u nastupni posjet veleposlanika Japana u BiH Hideyukija Sakamota. Tijekom sastanka naglašeno je da Japan i BiH njeguju prijateljske odnose te da su značajne japnske donacije u mnogobrojnim projektima u BiH.

Ministar Bevanda poželio je veleposlaniku Japana uspješan rad u njegovoj diplomatskoj misiji u BiH te izrazio očekivanja da će tijekom njegovog manadata biti više investicija i gospodarske suradnje.

Na sastanku je bilo riječi o aktualnim politčkim temama i procesu europskih intergracija s posebnim naglaskom na nastavku provođenja reformi kako bi se ubrzao put BiH ka Europskoj uniji.

Velposlanik Japana zahvalio se ministru Bevandi na dobrodošlici i izrazio nadu da će suradnja u budućnosti biti bolja u svim oblastima, priopćeno je iz Ministarstva financija i trezora BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?