ŠKOLSKI OBROK

Oca posramili jer je ovo kćeri spakirao za ručak: Kao da sam najgori roditelj na svijetu

16.02.2018.
u 14:45

Poznati australski voditelj Grant Denyer ispričao je kako je nedavno dobio poruku iz škole svoje kćeri Sailor u kojoj mu je učiteljica poručila kako je u kutiju za ručak stavio 'neprimjerenu' stvar

Zbog bezglutenskog muffina s komadićima čokolade jedan je otac iz Australije ostao posramljen jer je 'neprimjereni' kolačić spakirao u kutiju za ručak svojoj kćeri.

Naime, poznati australski voditelj Grant Denyer ispričao je kako je nedavno dobio poruku iz škole svoje kćeri Sailor u kojoj mu je učiteljica poručila kako je u kutiju za ručak stavio 'neprimjerenu' stvar.

Problem je bio u muffinu koji su Grant i njegova kćer Sailor sami napravili kod kuće.

– U poruci je pisalo kako je kolačić neprimjeren jer je nezdrav te da se krši s politikom škole o obrocima – rekao je posramljeni otac koji se zbog poruke osjećao 'kao najgori roditelj na svijetu'.

No, nije se samo on našao na meti kritika zbog namirnice u kutiji za ručak. Nedavno je majka Em Rusciano dobila sličnu poruku jer je kćeri u vrtić poslala popularni'čupavac', kolač obložen čokoladom i kokosovim brašnom.

Što bi tek rekli kada bi vidjeli jelovnike u našim vrtićima ili školama...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije