na groblju Zabrđe

Obljetnica HVO-a u Konjicu: Prisjetili se poginulih, nestalih i umrlih pripadnike HVO

16.07.2022.
u 18:15

Polaganju vijenaca na groblju Zabrđe i svetoj misi za poginule, nestale i umrle, u župnoj crkvi sv. Ivana Krstitelja u Konjicu nazočili su predstavnici javnog i političkog života, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnici Oružanih snaga BiH, te rodbina i prijatelji branitelja

U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana HVO Konjic danas je u Konjicu obilježena obljetnica sjećanja na sve poginule, nestale i umrle pripadnike HVO Konjic.

Polaganju vijenaca na groblju Zabrđe i svetoj misi za poginule, nestale i umrle, u župnoj crkvi sv. Ivana Krstitelja u Konjicu nazočili su predstavnici javnog i političkog života, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnici Oružanih snaga BiH, te rodbina i prijatelji branitelja, priopćeno je iz Udruge dragovoljaca i veterana HVO Konjic. 

Obljetnica se održava svake godine kako bi se očuvalo sjećanje na poginule branitelje koji su dali živote za slobodu svoga naroda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije