Vremenske (ne)prilike

Oblačno s temperaturama 
do 14 °C sve do kraja tjedna

Kiša,portal (1)
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
21.01.2014.
u 09:22

Sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, na krajnjem istoku, može biti slabe i kratkotrajne kiše

Oblačno vrijeme s i dalje vrlo neuobičajenim temperaturama za siječanj zadržat će se i u sljedećim danima u Bosni i Hercegovini. Prema prognozama meteorologa Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas će biti pretežno oblačno vrijeme s kišom u većem dijelu zemlje. Više padalina se očekuje u južnim i jugozapadnim područjima. Jutarnje temperature bit će od 4 do 8, na jugu do 12, a dnevne od 8 do 13 °C.

Sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, na krajnjem istoku, može biti slabe i kratkotrajne kiše. Jutarnje temperature od 1 do 5, na jugu do 8, a dnevne od 6 do 13 Celzijeva stupnja. U četvrtak će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Više oblaka se očekuje poslijepodne. Ponegdje u južnim i jugozapadnim područjima povremeno je moguća slaba kiša, uglavnom prijepodne. Jutarnje temperature od 0 do 5, na jugu do 8, a dnevne od 7 do 14 °C. Slično vrijeme trebalo bi se zadržati sve do kraja tjedna, a onda bi prema najavama meteorologa moglo doći do zahladnjenja. Podsjetimo, meteorolozi su za kraj siječnja i početak veljače najavili pravo zimsko vrijeme s minusima i većim količinama padalina. Meteorolozi nisu isključili snijeg čak i na području Hercegovine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije