'BIT ĆE TEŠKO...'

Obitelj pop-zvijezde emotivnom porukom obilježila godišnjicu smrti...

25.12.2017.
u 21:50

On sada želi, za sve koji su mu se divili i voljeli ga, da odvoje trenutak, podignete čašu, uživate u njegovoj glazbi i razmišljate samo o sreći

Od smrti pop zvijezde Georgea Michaela prošlo je već godinu dana. Michael će zauvijek biti vezan za Božić jer njegova pjesma (Wham!) 'Last Christmas' nikad nije bila popularnija.

Njegova obitelj danas je s njegovim vjernim obožavateljima podijelila emotivnu božićnu poruku.

- Bit će teško ovog Božića bez njega, ali znamo da nismo sami u našoj žalosti na godišnjicu našeg gubitka - kazala je obitelj pokojnog pjevača.

- Yog (njegov nadimak) uvijek je volio Božić i nadao se snijegu... On sada želi, za sve koji su mu se divili i voljeli ga, da odvoje trenutak, podignete čašu, uživate u njegovoj glazbi i razmišljate samo o sreći, pazeći da uživate u svom vremenu i cijenite svoju obitelj i prijatelje. Kao što svi znamo, Božić nije uvijek lagan, život nije savršen, a obitelji su komplicirane - zaključuju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?