Fojnica

Obilježeno četvrt stoljeća od osnutka HDZ BiH u Fojnici

22.09.2015.
u 06:15

Svečanoj sjednici u povodu obljetnice osnutka nazočili brojni dužnosnici

Općinski odbor HDZ BiH u Fojnici obilježio je četvrt stoljeća postojanja i rada, donosi portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba. Na svečanoj sjednici upriličenoj u povodu obljetnice osnutka stranke, uz brojne članove i simpatizere iz Fojnice bilo je i izaslanstvo stranačkih, odnosno dužnosnika HDZ BiH na različitim razinama vlasti na čelu s Nikolom Lovrinovićem, članom Predsjedništva HDZ BiH i Nikolom Grubešićem, predsjednikom ŽO HDZ BiH Srednjobosanske županije i ministrom zdravstva u Vladi SBŽ. Na svečanosti su bili i Josip Kvasina, predsjednik OO HDZ BiH Kiseljak i predsjedatelj Sabora SBŽ, Zoran Marković, ministar financija u Vladi SBŽ, te Goran Lulić, predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH SBŽ. HDZ BiH, kao i hrvatski puk Fojnice, u proteklih su 25 godina prošli težak ratni, ali i poratni put povratka na svoja ognjišta i stvaranja uvjeta za održiv povratak, istaknuto je i ovom prilikom. HDZ BiH je svih ovih godina bila i ostala najjača hrvatska politička stranka i u Fojnici, naglašeno je. - U proteklih 25 godina HDZ BiH se isprofilirao u modernu europsku stranku. Učinili smo dosta na demokratizaciji naše stranke. Pred nama je još puno posla koji ćemo, vjerujem uraditi zajedno s našim partnerima, strankama koje djeluju na području Fojnice. Cilj nam je osigurati bolje uvjete za život u Fojnici, kazao je Branko Stanić, predsjednik OO HDZ Fojnica.

Osim Stanića, okupljenima su se obratili i Branko Golub, jedan od članova odbora utemeljitelja OO HDZ Fojnica, Nikola Grubešić, predsjednik ŽO HDZ BiH, Josip Kvasina, predsjedatelj Sabora SBŽ, te Goran Lulić, predsjednik ŽO Mladeži HDZ SBŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?