Potpisani ugovori

Novo ruho Doma kulture i Centra za rehabilitaciju

26.09.2018.
u 07:15

U prostorijama Općine Žepče potpisana su tri ugovora koja se odnose na saniranje objekata i unapređenje infrastrukture na području općine. Načelnik Žepča Mato Zovko i direktor poduzeća Prograd d.o.o. Žepče Kasim Badnjar potpisali su ugovor o izvođenju radova na sanaciji objekta Centar za fizikalnu i mentalnu rehabilitaciju u Žepču, za koji će ukupno biti izdvojena sredstva u iznosu od 45.433,17 KM te ugovor o izvođenju radova na objektu Javne ustanove “Dom kulture” Žepče za koji je planirano izdvojiti sredstva u iznosu od 58.000 KM. Radovi iz navedenih ugovora financiraju se sredstvima Federalnog ministarstva prostornog uređenje i sredstvima Općine Žepče.

Načelnik Zovko potpisao je ugovor s direktorom poduzeća Komgrad-Ze Muhamedom Šibonjićem o izvođenju radova na rekonstrukciji i saniranju lokalne ceste u MZ Begov Han. Sredstva koja će biti uložena u sanaciju lokalne ceste iznose 74.213,40 KM, a radovi se financiraju sredstvima ŽUCZ Zenica i Općine Žepče. Nadzor nad izvođenjem radova po spomenutim ugovorima vršit će poduzeće Plato iz Žepča. Miroslav Ilić, ravnatelj Doma kulture, kazao nam je u koje radove će se novac uložiti.

- Ploče, kojima je sada obložen Dom kulture, će se skidati jer su dotrajale i stavljat će se nova fasada. Za to se planira uložiti veliki dio novca. Prostor oko samog Doma će u ovom jesenskom razdoblju biti veliko gradilište. Mijenjat ćemo i dio otvora, slijedi zamjena ploča na samom platou oko Doma, a planiramo i postavljanje još jedne fontane - kazao nam je Ilić u razgovoru. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije