Apolo otvorio novi objekt

Novi objekti i vozila potvrda su uspješnog poslovanja

11.09.2016.
u 07:13

“Put za Aluminij bb” bila je adresa ljubitelja automobila koji su jučer došli posjetiti novi objekt tvrtke Apolo. Brend koji je osnovan 2000. godine, a od 2011. se intenzivno bavi prodajom rezervnih dijelova za vozila i servisima, organizirao je dane otvorenih vrata gdje su posjetitelji mogli vidjeti uistinu vrhunske automobile marke Škoda, čiji je Apolo ovlašteni zastupnik u BiH. - Povod dana otvorenih vrata je otvorenje novoizgrađenog objekta prema svim standardima ovlaštenog Škoda partnera i trenutačno najsuvremenijeg Škodina salona u regiji koji prostorno zauzima 1600 četvornih metara, a kao takav identičan je Škodinim salonima bilo gdje u svijetu, govori nam jedan od direktora Apola Marko Glibo dok razgledavamo vrhunske automobile, dok pogled zastaje na novom vozilu marke Škoda Superb.

Ambiciozni planovi

Uz prodajnu mrežu Škoda i Seat vozila Apolo posjeduje respektabilni autoservis za putnički i teretni program za sve vrste vozila u poslovnicama Mostar i Sarajevo, te u nadolazećem razdoblju i u ostalim većim gradovima u BiH. Direktor Glibo nam govori kako je ova tvrtke i distributer LPG STAG plinskih instalacija, najvećeg tržišnog lidera koji proizvodi AC STAG iz Poljske. - I u idućoj 2017. godini imamo ambiciozne planove u poslovanju, a sigurno će rezultati biti još bolji uz podršku uvoznika Porschea, kao i suradnja s ovim brendom na obostrano zadovoljstvo, govori nam Glibo.

Dani otvorenih vrata

Apolo je u počecima imao tri, a danas je broj narastao na 30 zaposlenih. Raste i prodaja. Samo u 2016. Apolo je prodao 71 vozilo od čega 48 Škodih. U realizaciju novog prodajno-servisnog objekta uložena su 2 mil. eura. - Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, dugogodišnjem iskustvu i stalnom praćenju potreba tržišta, tijekom godina razvili smo se u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete na automobilskom nebu iznad BiH, govori jedan od direktora ove uspješne tvrtke Marko Glibo. Tvrtka je dio Škoda obitelji postala još 2013., a što je obilježeno također danima otvorenih vrata. Apolo sada ide u nove pothvate na svoje i zadovoljstvo svojih kupaca. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije