Razvojna banka FBiH

Nove kreditne linije za oporavak ekonomije

kredit
14.03.2022.
u 20:08

Vršiteljica dužnosti predsjednika Uprave Razvojne banke FBiH Mersiha Slipičević jučer je u prostorijama Razvojne banke održala radno-informativni sastanak s predsjednikom Gospodarske komore FBiH Mirsadom Jašarspahićem.

Razgovarali su o dosadašnjoj suradnji, trenutačnim i planiranim aktivnostima banke. Konkretizirano je intenziviranje suradnje kroz točno definirane modalitete. Dogovoreno je da ubuduće prezentacijama koje Razvojna banka za poslodavce i menadžere organizira u gradovima diljem FBiH nazoče i predstavnici Gospodarske komore FBiH.

- S druge strane, svim sastancima grupacija Gospodarske komore FBiH nazočit će i predstavnik banke koji će prisutne upoznavati s potencijalima i ponudom banke, planiranim aktivnostima, gdje će zajednički prepoznavati potencijalne probleme, kreirati nove ideje i alate za brzi razvoj gospodarstva u FBiH - priopćeno je iz Razvojne banke FBiH.

Slipičević i Jašarspahić su razgovarali i o Jamstvenom fondu FBiH kojim upravlja Vlada FBiH, a administrira Razvojna banka FBiH, kao i o strategiji razvoja FBiH, odnosno osnovnim ciljevima, prioritetima i mjerama za realizaciju planiranog.

Razvojna banka FBiH kreirala je nove kreditne linije kao odgovor na postavljene izazove i ciljeve iz ovog dokumenta, o čemu je predsjednik GK Federacije BiH detaljno upoznat. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije