Zvizdić – Heusgen:

Njemačka je prepoznala napore i ostvarene rezultate BiH

Munchen
14.02.2016.
u 10:36

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH dr. Denis Zvizdić  sastao se u Munchenu sa savjetnikom njemačke kancelarke Angele Merkel za vanjsku i sigurnosnu politiku Cristophom Heusgenom, s kojim je razgovarao o procesu integracija Bosne i Hercegovine u Europsku uniju.

Predsjedatelj Zvizdić je upoznao sugovornika sa aktivnostima koje BiH realizirala  kako bi predala kredibilnu aplikaciju za članstvo u Europskoj uniji i o koracima koji su uslijedili nakon posjete kancelarke Angele Merkel Bosni i Hercegovini u srpnju prošle godine.

Savjetnik Heusgen je rekao kako njemačka kancelarka  zna da ključ rješenja problema leži u EU perspektivi i da ona podržava ulazak BiH u Europsku uniju. Kazao je i da je Njemačka prepoznala napore i ostvarene rezultate  koje je u proteklom periodu realizirala BiH  i kako će nastaviti pružati podršku u ostvarivanju europske perspektive naše zemlje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije