Gorska služba spašavanja mostar

Nizozemci 'nestali' na Prenju pronađeni na Bjelašnici

08.05.2017.
u 07:17

Iz Gorske službe spašavanja Stanica Mostar uputili su apel Mostarcima da, ukoliko netko vidi nestale Nizozemce sa fotografije i opisa koji su objavili na društvenoj mreži Facebook, žurno kontaktira njihovu stanicu. No ubrzo je potraga okončana sa sretnim završetkom.

"Nestali na Prenju. Ako je netko sreo dva Nizozemca u Prenju u proteklih par dana nek se se javi na dežurni telefon 062 339 333. Meinrad Samuel van der Scheer / to je ovaj sa slike/ , a drugi ima plavu bradu, a zove se Stijn Mulder. 93 i 94 godište su", staji u obavijesti GSS-a Mostar uz napomenu da oni polaze u potragu.

Inače, ova dvojica mladića su četiri dana bili nedostupni na telefone nakon čega je zabrinuta obitelj iz Nizozemske  kontaktirala GSS,a  Mostar, Konjic i Jablanica su pokrenuli svoje resurse te su pronađeni i to u selu Lukomir na Bjelašnici.

"Nakon što su 4 dana bili nedostupni na telefone i nakon što je zabrinuta obitelj iz Nizozemske kontaktirala GSS a Mostar,Konjic i Jablanica pokrenuli svoje resurse neodgovorna holandska gospoda je pronađena u selu Lukomir na Bjelašnici. Živa i zdrava !!!", stoji na Facebook strabici GSS-a Mostar.

Prema stanju sa terena, mladi Nizizemci koji su nisu nio bili nestali, nego se nisu javljali svojim najbližim koji su bili jako zabrinuti, te čitavu potragu i organizirali, tražeći pomoć GSS-a Mostar koji u ovakvim i sličnim situacijama djeluje žurno i produktivno. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije