NEOBIČAN GEST VLASNIKA RESTORANA

Nesvakidašnji natpis na autoputu oduševio brojne prolaznike!

natpis
Facebook
14.08.2016.
u 16:30

Vlasnik poznatog restorana "Kod Fehre" kojeg je nemoguće promašiti ukoliko putujete od Travnika prema Lašvi ili obrnuto, danas je na simpatičan način odlučio obavijestiti goste da ne radi.

Naime, budući da poznati Fehro danas ženi sina Adisa, restoran je, zbog privatne zabave, zatvoren za goste, prenosi Avaz.ba

Svadbi prisustvuju brojne zvanice iz društvenog i političkog života BiH među kojima je i bivši glavni tužitelj Suda BiH Milorad Barašin. Također, prisutan je veliki broj ljudi iz svijeta biznisa, a tu je i potparol SBB-a Omer Čevra, čija je supruga kćerka bivšeg premijera FBiH Ahmeta Hadžipašića, koji je bio u najboljim prijateljskim odnosima sa vlasnikom ovog restorana.

Koliko je ponosan otac zbog ženidbe sina govori i tabla na magistralnom putu sa natpisom "Danas ne radimo. Fehro ženi sina", koja je izazvala oduševljenje brojnih prolaznika. Osim toga, bura oduševljenja vlada i na društvenim mrežama.

Kako saznajemo, na svadbenoj zabavi prisutne su brojne zvanice koje zabavlja Haris Kulović, nekadašnji sudionik "Zvezda Granda" iz Kaknja.

Podsjetimo, restoran "Kod Fehre" svojevrsni je podsjetnik i čuvar sjećanja na Nisveta Džanku, novinara, voditelja i autora jedinstvenog serijala „Pozitivna geografija“ koji više nije sa nama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije