nisu ga locirali

Nestali nogometaš još nije pronađen u Turskoj: 'Scene su stravične. Klub nam ne pomaže u potrazi'

14.02.2023.
u 20:56

Ganski nogometaš Christian Atsu još uvijek se vodi kao nestala osoba nakon potresa koji je pogodio južni dio Turske. Već devet dana traga se za aktualnim nogometašem Hatayspora koji je u karijeri nastupao za engleske prvoligaše Chelsea, Everton i Newcastle, njegov agent javio se za Sky Sports i otkrio užasne detalje.

- Nalazim se na mjestu potresa u Hatayu s Christianovom obitelji. Scene su nezamislive, srca su nam slomljena zbog svih ozlijeđenih ljudi. Otkako sam ovdje, uspjeli smo locirati točnu lokaciju Atsuove sobe. Pronašli smo dva para njegovih cipela. Termalna kamera pokazuje znakove pet života, međutim rečeno mi je da su jedino vid, miris i zvuk prave potvrde života. Nažalost, Christiana nismo locirali - rekao je Nana Sechere

Oko 37 tisuća ljudi poginulo je nakon što je 6. veljače razoran zemljotres doslovno uništio gradove u Turskoj i Siriji. 

 
 
 
 
 
 
 

- Žalosno je što klub nije s nama na terenu, rame uz rame, u potrazi za Christianom. Njihova pozicija i utjecaj s njihovim lokalnim znanjem bili bi od velike pomoći. Molimo predsjednika kluba i gradonačelnika Hataya Lutfua Savasa da osiguraju dodatna sredstva kako bi se ubrzalo spašavanje - apelirao je Sechere.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije