prognoza

Kraj studenoga i početak prosinca nestabilno vrijeme s kišom i snijegom u planinama

snijeg
22.11.2022.
u 07:50

Prvi dio tjedna bit će oblačan i kišovit, osobito u južnim i jugozapadnim područjima BiH. Na planinama su mogući snijeg i susnježica, priopćio je Federalni hidrometeorološki zavod.

U četvrtak se očekuje kratkotrajno razvedravanje, a za vikend novo naoblačenje praćeno kišom i pljuskovima. Temperature zraka bit će znatno niže u odnosu na prethodni tjedan. Mraz je moguć u središnjim područjima BiH na Dan državnosti i za dane vikenda. Minimalne jutarnje temperature bit će od 0 do 6 °C u Bosni, na jugu Hercegovine do 8 °C, a najviše dnevne između 5 i 11 °C, na jugu do 16 °C.

U posljednjim danima studenoga zadržat će se nestabilno vrijeme s kišom u nižim i snijegom u višim područjima. Početkom prosinca doći će do blagog rasta temperature zraka, ali će se zadržati nestabilno vrijeme sa slabom kišom. Jutarnje temperature bit će između 4 i 10 °C u Bosni do 12 °C u Hercegovini. Maksimalne temperature bit će između 8 i 13 °C u Bosni do 15 °C u Hercegovini.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?