Zvizdić i Berton

Neophodno izvršiti reformu obrazovanja

15.09.2017.
u 14:53

Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić primio je danas u nastupni posjet novog šefa Misije OESS-a u BiH veleposlanika Brucea Bertona i čestitao mu na odgovornoj funkciji koju će obavljati u Bosni i Hercegovini.

Tijekom razgovora suglasili su se da je neophodno izvršiti reformu obrazovanja, suzbiti govor mržnje i okončati diskriminaciju i segregaciju u školama. 

- Misija OESS-a će pružiti punu podršku Bosni i Hercegovini u daljnjim reformskim procesima i nastaviti pomagati u realizaciji zajedničkih ciljeva, a to su obrazovanje, zaštita ljudskih prava, demokractija, suzbijanje govora mržnje i integriranje BiH u Europsku uniju - rekao je Berton.

Cijeneći posao koji u BiH radi Misija OESS-a, Zvizdić je istaknuo da pružaju veliki doprinos u provođenju reformskih procesa. Zahvalio je na podršci koju Misija pruža Bosni i Hercegovini na putu ka Europskoj uniji i na velikom angažmanu po pitanju obrazovnog sustava u BiH, priopćeno je iz Vijeća ministara BiH.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?