PREPOZNAJETE LI NEKOGA?

Neće im biti lako: Ovi horoskopski znakovi mogli bi imati težak brak

svađa
Shutterstock
22.03.2024.
u 10:34

Neki parovi koji jednostavno ne mogu održati uspješan brak, koliko god se trudili. Partneri u takvim vezama jednostavno nisu kompatibilni u smislu romantičnog interesa. Prema astrologiji, ovo su horoskopski znakovi koji bi mogli imati težak brak, piše Times of India. 

Ovan: Ovnovi imaju tešku narav i ljute se i na najmanju provokaciju. Vrlo je teško zadržati Ovna smirenim u teškim situacijama, posebno tijekom bračnih svađa. Nakon što se konačno smire, pokušavaju se ispričati, ali partneru to postaje sve teže i teže podnositi.

Blizanci: Osobe rođene u ovom znaku ne vole ideju da do kraja života budu samo s jednom osobom. Osim što su zauzeti svojim užurbanim rasporedom, gotovo ne odvajaju vrijeme za svog supružnika, zbog čega se udaljavaju jedno od drugog.

Djevica: Djevice su izuzetno fokusirane na postizanje savršenstva u svim aspektima svog života, uključujući veze i brak. To uzrokuje ozbiljne probleme u njihovom braku jer se njihov partner osjeća frustrirano jer mora biti apsolutno savršen u svemu.

Škorpion: Oni ne dopuštaju da im se itko istinski približi, pa čak ni njihov supružnik, jer se boje da će ih povrijediti. No, jednom kada se predaju osobi, ne mogu se držati podalje, čak i ako to znači narušavanje privatnosti i osobnog prostora. Oni su ti koji žele imati moć u vezi.

Jarac: Jarčevi su veliki radoholičari koji razmišljaju samo o svom poslu i karijeri. To jako frustrira njihovog partnera koji želi provoditi kvalitetno vrijeme s njima. S Jarčevima može biti vrlo teško izaći na kraj.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije