HDZ BIH:

Ne treba se stidjeti činjenice da je Mostar stolni grad Hrvata

covic
Stojan Lasić
11.06.2014.
u 09:31

Čović: “Stotine godina ovdje se baštini civilizacija i kultura i nikakav Dayton nije definirao Mostar”

U Domu HDZ-a BiH u Mostaru u ponedjeljak navečer, u organizaciji Gradskoga odbora HDZ BiH Mostar, održana je svečana akademija na kojoj je obilježena 24. godišnjica osnutka Hrvatske demokratske zajednice BIH (HDZ BiH) u gradu na Neretvi. Nakon intoniranja himne hrvatskoga naroda i minute šutnje za sve bivše članove HDZ BiH i hrvatske branitelje koji su položili svoje živote na oltar domovine nazočnima se obratio Slađan Bevanda, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar.

Dodao je kako stranka danas u Mostaru ima više od 5000 članova, kako Mostar treba stabilnost i kako Mostar ne može biti grad-slučaj. Predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH Dragan Čović je poručio kako se ne treba stidjeti činjenice da je Mostar stolni grad Hrvata, te kako će jednoga dana u ovome gradu biti smještene sve institucije Hrvata. - Ovdje će biti sve institucije hrvatskog naroda jer većeg i boljeg nemamo - naglasio je Čović. Svečana akademija održana je s posebnim naglaskom na humanitarnu akciju prikupljanja donacija za poplavljena područja u Posavini, odnosno pomoć Hercegovine, Mostara i Gradskog odbora HDZ BiH Mostar Županijskom odboru HDZ BiH Posavske županije. Bevanda, Čović i ostali su poručili kako će Hercegovina nastaviti pomagati žrtvama poplava u Posavini.

Ključne riječi

Komentara 7

BR
brodarevac
08:44 12.06.2014.

Ovaj planira da izgradi još koju vilu na moru, podržite ga čovjek to nemože uraditi bez vaše podrške, a vama će kao svom narodu dati nargilu da ...

DZ
Dziklin
12:40 12.06.2014.

Kao što je SDP slijednik SKJ u RH tako je HDZ slijednik SKJ u BiH što se tiče hrvatskog naroda. Što očekivati onda od takve stranke koja nije u mogućnosti provesti lustraciju u vlastitom dvorištu. O referendumu među Hrvatskim pučanstvom z apromjenu izbornog zakona, formiranju hrvetske teritorijalne jedinice, hrvatskim javnim emiterom, za hrvatsku jednakopravnost ili nešto sl. nema niti govora. Svi dužnosnici HDZ-a(i ostalioh stranaka iz reda Hrvata) odu u Sarajstan u utorak, a vraćaju se oko podne u četvrtak. SA im to tolerira jer im to odgovara, a ovi uredno za je+avanje naroda kojeg predstavljaju imaju plaćetine.

Avatar Feniks
Feniks
22:13 11.06.2014.

Za razliku od Sarajeva i Banjaluke hrvatski stolni grad je višenacionalni.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?