HDZ BIH:
Povratak na članak

Ne treba se stidjeti činjenice da je Mostar stolni grad Hrvata

Čović: “Stotine godina ovdje se baštini civilizacija i kultura i nikakav Dayton nije definirao Mostar”

Komentari 7

BR
brodarevac
08:44 12.06.2014.

Ovaj planira da izgradi još koju vilu na moru, podržite ga čovjek to nemože uraditi bez vaše podrške, a vama će kao svom narodu dati nargilu da ...

VL
DZ
Dziklin
12:40 12.06.2014.

Kao što je SDP slijednik SKJ u RH tako je HDZ slijednik SKJ u BiH što se tiče hrvatskog naroda. Što očekivati onda od takve stranke koja nije u mogućnosti provesti lustraciju u vlastitom dvorištu. O referendumu među Hrvatskim pučanstvom z apromjenu izbornog zakona, formiranju hrvetske teritorijalne jedinice, hrvatskim javnim emiterom, za hrvatsku jednakopravnost ili nešto sl. nema niti govora. Svi dužnosnici HDZ-a(i ostalioh stranaka iz reda Hrvata) odu u Sarajstan u utorak, a vraćaju se oko podne u četvrtak. SA im to tolerira jer im to odgovara, a ovi uredno za je+avanje naroda kojeg predstavljaju imaju plaćetine.

VL
Avatar Feniks
Feniks
22:13 11.06.2014.

Za razliku od Sarajeva i Banjaluke hrvatski stolni grad je višenacionalni.

VL
Avatar LjudskoBiće
LjudskoBiće
18:59 18.06.2014.

Svaka buda.la može pričat javno,divota od države Bože spasi me

VL
RO
rosa
13:44 11.06.2014.

Minuta šutnje za bivše članove HDZ BiH i hrvatske branitelje koji su položili svoje živote na oltar domovine. U isto vrijeme prisjećati se bivših članova stranke HDZ-e, stranke koja je izvor nepotizma, poltronstva, korupcije, kriminala .... i poginulih branitelja. Sramno i ponižavajuće za braniteljsku populaciju. Ali to može samo HDZ-e.

VL
RO
rosa
13:54 11.06.2014.

U Mostaru će biti sve institucije hrvatskog naroda jer većeg i boljeg nemamo - naglasio je Čović. Čoviću, zar ti je ovo jedini kriterij. Ili je ovo još jedan u nizu tvojih populističkih govora. Uostalom, ti i ne znaš drugačije. Godinama se predstavlja kao vođa hrvatskog naroda u BiH, ali se nikako ne mogu sjetiti baš ničega što je uradio na dobrobit tog istog naroda. Ali zato mnogi znaju što je uradio za sebe i svoje poltrončine.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.