Sarajlić:

Ne postoji sukob unutar SDA ni moj sukob s Izetbegovićem

Asim Sarajlić
27.01.2016.
u 16:10

Potpredsjednik SDA Asim Sarajlić, zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, istakao je kako se javnost "po tko zna koji put se želi obmanuti izmišljanjem priča o raskolu unutar SDA", prenosi Prvi.tv

"Taj recept je više godina primjenjivan, prepoznat i nikada nije dao rezultata,pa neće ni sada. Dakle, ne postoji nikakav sukob u SDA, a pogotovo ne postoji moj sukob sa predsjednikom SDA Bakirom Izetbegovićem", naveo je Sarajlić. 

Naglasio je da je u svakodnevnoj komunikaciji sa predsjednikom SDA Izetbegovićem,te da "podržava i poštuje sve njegove političke poteze, kako na čelu stranke, tako i kao člana Predsjedništva BiH".

"Kao dio rukovodstva Stranke podržavao sam i danas podržavam sve odluke, kao i odluku o koaliciji sa SBB-om. U funkcioniranju SDA nema nikakvih 'klanova, niti kumova',što je vrlo lahko provjerljivo, i dobrom dijelu javnosti već poznato", istakao je Asim Sarajlić, potpredsjednik SDA. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije