Čović posjetio Banju Luku

Nastaviti se boriti za istinsku jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH

covic b.luka
07.03.2016.
u 17:09

Europski put koji za BiH nema alternativu dodatno će ekonomski ojačati BiH, te stvoriti preduvijete za nova radna mjesta, samo na tome treba ustrajajati, naglašeno je na sastanku

Predsjednik HDZ BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović razgovarao je danas u Banja Luci s dužnosnicima HDZ-a BiH. Sastanku su nazočili dopredsjednik Republike Srpske i predsjednik RO HDZ-a BiH za Posavinu Josip Jerković, dopredsjednik HDZ-a BiH i ministar za izbjeglice i raseljene osobe Vlade RS Davor Čordaš, član Predsjedništva HDZ-a BiH Marija Rapo, predsjednik RO HDZ-a BiH Sjeverozapadna Bosna Dragan Juričević te predsjednici GO i OO članovi RO HDZ BiH Sjeverozapadna Bosna. 

Predsjednici Regionalnih odbora i dužnosnici HDZ-a BiH izvijestili su predsjednika Čovića o stranačkim aktivnostima, te pitanjima vezanima za funkcioniranje stranke u ovom entitetu. 

Na sastanku je govoreno o aktualnim političkim prilikama u entitetu i BiH te uobičajenim temama i problemima koji prate ovaj kraj BiH i s kojim se suočavaju Hrvati na ovom prostoru, posebno kada je u pitanju povratak i obnova te zapošljavanje. Razgovarano je i o problemima koji prate implementaciju Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja, koji je trebao biti najznačajniji projekt u posljednje tri godine.

Ocijenjeno je kako se treba nastaviti boriti i zalagati za istinsku jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH, osobito u područjima u kojima žive Hrvati, a pri tome, ne raditi ništa što nije interes i drugih naroda koji ovdje žive u BiH.  

Europski put koji za BiH nema alternativu dodatno će ekonomski ojačati BiH, te stvoriti preduvijete za nova radna mjesta, samo na tome treba ustrajajati, naglašeno je na održanom sastanku, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije