OTKRIO ČEGA SE BOJAO

Napokon se javio i hrvatski sudac kojeg je Srbin bacio u bazen

05.02.2018.
u 14:44

- Nije problem što sam bio mokar, ali sam poslije razmišljao da me mogao udariti motkom ili šakom po glavi.

Nikome na kraj pameti nije bilo da će mi taj čovjek prići s leđa i gurnuti me u bazen. Starije kolege kažu da se posljednji ovakav slučaj dogodio 1980. godine, kada je u bazenu završio legendarni sudac Željko Klarić - za Alo.rs otkrio je hrvatski sudac Marko Matijavić koji je na utakmici 11. kola regionalne lige između  Vojvodine i Crvene zvezde završio u bazenu.

Njega je u bazen bacio 53-godišnji Novosađanin dvije sekunde prije kraja utakmice koji je istaknuo da se sve dogodilo slučajno.

 

 

- Bio sam iznenađen, ali kao bivšem vaterpolisti i treneru voda mi predstavlja prirodne okruženje. Nije problem što sam bio mokar, ali sam poslije razmišljao da me mogao udariti motkom ili šakom po glavi.

Matijašević je uvjeren da to što je Hrvat nema veze s tim što je završio u bazenu.

- Uvjeren sam da navijač nije ni znao odakle dolazim. Vjerojatno je bio iznerviran što njegova Vojvodina nije pobijedila Zvezda.

Matijašević i navijač kasnije su se susreli u policiji.

- Zajedno smo dali iskaz policiji. Taj čovjek mi se kasnije ispričavao, nije bio agresivan, bio je korektan i neću ga tužiti. Druga je stvar što će zbog prekida utakmice vjerojatno ispaštati momčad za koju navija - rekao je hrvatski sudac koji ističe da će i dalje suditi u Beogradu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije