Obnovio i imidž

Nakon ugovora stoljeća, najpoznatiji Livnjak održao obećanje dano djevojci

VL
Autor
Željko Andrijanić
22.09.2017.
u 14:15

Kao što smo pisali jučer, najveći azijski proizvođač baterija Camel Group sklopio je ugovorni sporazum o investiciji od 30 milijuna eura s tvrtkama Rimac automobili i Greyp Bikes te njihovim osnivačem i čelnikom Matom Rimcem, podrijetlom Livnjakom, čime je zaključeno najveće izravno strano ulaganje u jednu hrvatsku tehnološku tvrtku, piše Večernji list BiH.

Nakon što je posao realiziran, Rimac je bio emotivan te je održao i jedno obećanje koje je dao svojoj djevojci Katarini.

- Većina ljudi ne može zamisliti kroz što smo moj tim i ja morali proći kako bismo došli ovdje gdje smo sada. Posljednjih sedam godina bilo je nevjerojatno teško. Ali prošle godine..., ne mogu početi objašnjavati kroz što sam sve morao proći i bilo tko od onih koji su mi bliski. Jednog dana ću ispričati ovu priču - istaknuo je Rimac.

Kazao je i kako se napokon sve promijenilo, aludirajući na ugovor stoljeća kada su u pitanju ulaganja u tehnološku tvrtku. - Danas se sve promijenilo i konačno mogu opet disati - istaknuo je dobro raspoloženi Rimac. Također, istaknuo je kako se još nešto dogodilo.

Naime, Rimac više nema svoju prepoznatljivu bradu. - Toliko sam puta nagovijestio ovaj dan da je izgledalo kao da je fatamorgana, da se to nikada neće dogoditi. Činilo se tako blizu, a ipak tako daleko. Sad, kad je napokon tu, održao sam obećanje koje sam dao Katarini - istaknuo je Rimac i pojavio se bez brade. Sada se najuspješniji mladi hrvatski poduzetnik, podrijetlom Livnjak, ali i jedan od najuspješnijih poduzetnika svijeta u tehnološkoj branši može malo opustiti jer neće toliko morati razmišljati o partneru i investicijama, ali posao se nastavlja.

Ulaganje Kineza će biti upotrijebljeno za pokretanje novih proizvoda, širenje proizvodnoga kapaciteta i globalno širenje tvrtki. Direktor investitorske tvrtke Liu Changlai rekao je kako su nakon dubinskog proučavanja tržišta zaključili da je Rimac savršeni partner jer je lider tehnologije električnih vozila.•  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?