Nagradna igra: Put u Rim

Najsretniji čitatelj uživat će četiri dana u Vječnom gradu

10.04.2016.
u 07:00

Kao i prethodnih godina, naši čitatelji koji su glasovali za Osobu godine i slali nam svoje prijedloge, u mogućnosti su osvojiti neku od vrijednih nagrada. U “bubanj” ulaze svi koji su slali svoje prijedloge, a imena najsretnijih bit će objavljena nekoliko dana nakon ove velike manifestacije koja će se održati 11. travnja ove godine.

Glavnu nagradu i ove godine dodjeljuje G-Tour Međugorje, vjerni prijatelj i partner Večernjakova pečata, koji će najsretniju osobu povesti u Rim 17. svibnja ove godine. Dobitnik nagrade će tog dana u 10.30 sati doći u Zračnu luku Mostar, gdje će se ukrcati u zrakoplov Mistral Air koji će poletjeti u 12.30 sati. Nakon toga, u zračnoj luci Fiumicino ukrcat će se u autobus i nastaviti putovanje u Rim, a po dolasku će biti smješten u hotel Emmaus, u ulici Via delle Fornaci 25.

Drugog dana, nakon doručka, organizirana je audijencija kod pape Franje, za vjernike, zatim razgledavanje Vatikana, Trga i bazilike sv. Petra, muzeja, Sikstinske kapele... Trećeg dana poslije doručka predviđen je obilazak Rima. Na veličanstvenom putovanju, koje daruje G-Tour, predviđen je još niz zanimljivosti i obilazaka vrijednih znamenitosti.

Ova vrijedna nagrada nije i jedina, Večernjakov pečat daruje i mobitele, knjige, ulaznice... Jedna od najboljih manifestacija u europskim razmjerima održat će se sutra u Mostaru, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije