KATASTROFA

'Najodvratnija stvar koju sam vidjela': Grozna nezgoda mladenki upropastila svadbu

Getty Images
09.08.2019.
u 17:56

Samo vjenčanje već je bilo završilo i izgledalo je kao da sve ide po loju. Mladenci su se pripremali za prvi ples i rezanje torte kada je organizatorica primijetila da nešto nije u redu

Nesretnoj mladenki propao je dan vjenčanja kada je dobila proljev i izvršila nuždu u vjenčanicu vrijednu 15.000 dolara.

Neugodnu priču otkrila je na Redditu jedna organizatorica evenata koja je rekla kako se mladenka odlučila riješiti nadutosti konzumacijom shakeova koji se nisu baš složili s ranije konzumiranim koktelima, pa je dobila nevjerojatan proljev.

Samo vjenčanje već je bilo završilo i izgledalo je kao da sve ide po loju. Mladenci su se pripremali za prvi ples i rezanje torte kada je organizatorica primijetila da nešto nije u redu.

- Nekoliko trenutaka poslije dobila sam poziv i asistentica mi je rekla "Imamo problem" - rekla je. 

Ispostavilo se da je mladenka htjela ispustiti vjetar, no izašlo je nešto puno gore. Mladenka je unatoč svemu inzistirala da se svadba nastavi.

- Proljev je bio posvuda, raširen u tankom sloju preko njezinog dijela. Bila je to možda najodvratnija stvar s kojom sam se ikad suočila - rekla je organizatorica, koja je na kraju spužvom očistila mladenku, pa čak i vjenčanicu, u kojoj se mladenka na kraju vratila na svadbu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije